World Wide Web - dizajn i prateće usluge
Profesionalna izrada Internet prezentacija i logo-a. Dizajniranje vizit kartica i flajera.
Marketing na Internetu i SEO. Registracija Internet domena i konsalting usluge.
Projekti u našem vlasništvu, koje Vam sa ponosom predstavljamo :

Berza vozila je naš najnoviji projekat koji je još uvek u razvoju, ali već funkcionalan. Iz naziva projekta, jasno se naslućuje o čemu se radi. Očekujemo da će projekat biti u potpunosti završen do kraja godine. 
Lisica.RS je naš najnoviji projekat. U sebi sadrži agregatore akcijskih kataloga i grupnih popusta sa tržišta Srbije. Uskoro i novi servisi ...

  
PC Berza je naš prvi projekat. Razvijamo ga duže od petnaest godina u saradnji sa kompanijom Minet d.o.o. iz Smederevske Palanke. Radi se o pionirskom projektu koji je ostavio dubok trag i trasirao put mnogim današnjim portalima na srpskoj IT sceni. Na PC Berzi uvek možete pronaći aktuelne cene kompjuterske opreme na tržištu Srbije, male oglase, IT forum, adresar IT firmi i još mnogo toga ...

  
BG Info je prvi iz serije portala posvećenih većim gradovima Srbije i gradskim dešavanjima. Portal je posvećen Beogradu i sadrži vesti, servisne informacije, male oglase, kursnu listu, vremensku prognozu, privredni adresar za teritoriju Beograda i mnoge druge besplatne servise posvećene stanovnicima Beograda.

  
NS Info je još jedan iz serije portala posvećenih većim gradovima Srbije i gradskim dešavanjima. Portal je posvećen Novom Sadu i sadrži vesti, servisne informacije, male oglase, kursnu listu, vremensku prognozu, privredni adresar za teritoriju Novog Sada i mnoge druge besplatne servise posvećene stanovnicima Novog Sada.

  
KG Info je naš najmlađi sajt iz serije portala posvećenih većim gradovima Srbije i gradskim dešavanjima. Portal je posvećen Kragujevcu i sadrži vesti, servisne informacije, male oglase, kursnu listu, vremensku prognozu, privredni adresar za teritoriju Kragujevca i mnoge druge besplatne servise posvećene stanovnicima Kragujevca.

  
NIŠ Info je jedan od retkih portala posvećenih južnom delu Srbije. Radi se o projektu iz serije portala posvećenih većim gradovima Srbije i gradskim dešavanjima. Portal je posvećen Nišu i sadrži vesti, servisne informacije, male oglase, kursnu listu, vremensku prognozu, privredni adresar za teritoriju Niša i mnoge druge besplatne servise posvećene stanovnicima Niša.

 
Naši prijatelji : Otkup automobila | Selidbe Beograd | Otkup automobila Beograd