World Wide Web - dizajn i prateće usluge
Profesionalna izrada Internet prezentacija i logo-a. Dizajniranje vizit kartica i flajera.
Marketing na Internetu i SEO. Registracija Internet domena i konsalting usluge.
U toku je veliko akcijsko sniženje cena U toku je velika akcijska ponuda za izradu web sajtova po izuzetno povoljnim cenama. Ne propustite priliku da dobijete web sajt za svoju firmu po akcijskoj ceni već od 9.000 dinara. U ponudi je izrada statičkih i dinamičkih web sajtova, a sve u skladu sa Vašim potrebama i mogućnostima. Pozovite nas da se dogovorimo. Pri razvoju web aplikacija i sajtova koristimo najsavremenije tehnologije, kao što su: PHP, MySQL, JavaScript, jQuery, Ajax, JSON, CSS 3, HTML 5, Bootstrap, ... Kontaktirajte nas ...
Izrada Internet sajtova
SEO : Optimizacija sajtova za pretraživače
Integracija sajta na socijalne mreže


Profesionalna izrada i dizajn funkcionalnih Internet prezentacija, online prodavnica, namenskih web aplikacija i portala. Registracija RS, СРБ i internacionalnih Internet domena. Razvoj CMS sistema za upravljanje svim sadržajima sajta.

Upotreba najnovijih tehnologija, kao što su: PHP, MySQL, CSS, JavaScript, jQuery, XML, DHTML, ...

Ne koristimo gotove templejte, već sve sajtove razvijamo potpuno samostalno kao unikatne proizvode.


SEO - Search Engine Optimizacija sajtova za Internet pretraživače. Kreiranje i praćenje marketing kampanja: Google AdWords, Facebook, HTTPool, eTarget, ...

Postojanje Internet prezentacije, samo po sebi, nije dovoljno za uspešan marketing. Potrebno je da prezentacija bude maksimalno optimizovana i prilagođena Internet pretraživačima kao što su: Google, Bing, Yahoo, Krstarica, ...

Prepustite našem profesionalnom timu SEO optimizaciju i pratite rast posete na svom sajtu.


Integracija web sajtova na društvene mreže, kao što su: Facebook, Twitter, Google+, MySpace, LinkedIn i YouTube. Kreifranje i održavanje profila i stranica na društvenim mrežama. Formiranje RSS feed-ova.

U današnje vreme veoma je važno da na pravilan i funkcionalan način integrišete svoju Internet prezentaciju na najpopularnije društvene mreže.

Nudimo Vam integraciju Social plugin-ova, kreiranje i održavanje Social network profila. Neka profesionalci rade za Vas ...

 
Grafički dizajn i obrada
Softverski inženjering
IT konsalting


Dizajn vizuelnog identiteta firme. Izrada logotipa. Dizajn vizit karti, flajera, bilborda i banner-a.

Pored kalitetnih proizvoda i usluga, vizuelna prepoznatljivost je jeran od najbitnijih faktora u tržišnoj utakmici.

Naš grafički studio pomoći će Vam da poboljšate imidž firme i dobijete kvalitetna grafička rešenja, urađena na vrhunskom nivou.


Razvoj knjigovodstvenog i namenskog aplikativnog softvera po specifikaciji naručioca.

Često gotova softverska rešenja nisu u potpunosti prilagođena potrebama firme i ne mogu da odgovore postavljenim zadacima.

Razvijamo softverska rešenja prilagođena potrebama Vaše firme, bez obzira da li se radi o web orijentisanim ili desktop aplikacijama.


Konsalting usluge u oblasti IT inženjeringa. Web marketing, umrežavanje, IT obrazovanje i kursevi.

Savet profesionalca često ima presudan značaj u odabiru IT rešenja i trasiranju daljeg razvoja.

Naše iskustvo garantuje uspeh, a naš entuzijazam dovodi do inovativnih rešenja u službi Vašeg razvoja. Pozovite nas, sigurni smo da Vam možemo pomoći.